PC:n nopeuttaminen

Käyttöjärjestelmään kertyy ajan myötä tarpeetonta sisältöä, mikä hidastaa tietokoneesi suorituskykyä. Käyttämättömiä tiedostoja on suuri määrä, ja Windowsin rekisteriongelmat vaikuttavat tähän. Kaspersky-sovellus hälyttää, jos näiden tietojen määrä kasvaa liikaa, ja sinulle annetaan mahdollisuus päättää, mitkä tiedot haluat poistaa.

Oletuksena tietokoneen nopeuttamistapoja etsitään automaattisesti. Jos haku löytää mahdollisuuksia parantaa suorituskykyä, sovellus näyttää ilmoituksen. Ilmoitus voi viedä sinut hakutulosikkunaan.

Jos haluat poistaa kaikki käyttämättömät tiedostot tietokoneesta ja korjata Windows-rekisterin virheet, kirjaudu sisään järjestelmänvalvojana.

Voit puhdistaa käyttöjärjestelmäsi tarpeettomasta sisällöstä seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Mene Suorituskyky-osioon
  3. Napsauta Tietokoneen nopeutus -kohdan Hae-painiketta (tai Näytä-painiketta, jos haku on jo tehty).

Kaspersky-sovellus suorittaa haun ja luo raportin seuraavalla sisällöllä:

• Käyttämättömät järjestelmätiedostot. Napsauttamalla Näytä-painiketta näet yksityiskohtaisen raportin käyttöjärjestelmätiedostoista, joita ei käytetä. Poista nämä tiedostot napsauttamalla Tyhjennä-painiketta.
    • Windowsin rekisteriongelmat. Napsauttamalla Näytä-painiketta näet yksityiskohtaisen raportin Windowsin rekisterivirheistä, jotka voit poistaa käyttöjärjestelmää vaarantamatta. Korjaa havaitut virheet napsauttamalla Korjaa-painiketta.

Käyttämättömien tiedostojen poistaminen ja havaittujen ongelmien korjaaminen nopeuttavat tietokonettasi.

Voit poistaa automaattisen haun käytöstä ja nopeuttaa tietokonettasi seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Mene Suorituskyky-osioon
  3. Valitse Tietokoneen nopeutus -kohdasta Asetukset.
  4. Poista Tietokoneen nopeutus -valintaruudun valinta.

Windows.old-kansio havaitaan vain automaattisen haun aikana, kun etsitään tapoja nopeuttaa tietokonettasi.